APPLICATION FORM
CLICK HERE FOR APPLICATION FORM

After complete, please send the application to: crewing@crewsel.com

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice , CREWSEL SHIPPING S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este intocmirea unei fise personale in vederea angajarii dumneavoastra de catre unul dintre partenerii nostri externi.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare propunerii pentru angajare . Refuzul dvs. duce la imposibilitatea propunerii pentru angajarea dumneavoastra de catre partenerii nostri si la imposibilitatea de a va oferi un angajament de munca.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate urmatorilor :

  • partenerilor nostri externi prezenti si viitori;
  • agentiilor de turism atunci cand achizitionam biletele de avion pentru transportul dumneavoastra catre portul de imbarcare si dinspre portul de debarcare (se vor transmite doar : nume, prenume, nr. pasaport si/sau carnet marinar, date de emitere si expirare ale acestora);
  • centrelor medicale unde efectuati vizita medicala inaintea si in vederea imbarcarii (se vor transmite doar : nume, prenume, adresa, nr. pasaport si/sau carnet marinar, date de emitere si expirare ale acestora);

Prin completarea si trimiterea formularului de aplicare in vederea angajarii, aflat pe acest site, va exprimati acordul sa primiti informatii despre locurile de munca, pe functia pentru care aplicati, oferite de CREWSEL SHIPPING S.R.L.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor * . Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la secretariatul firmei, in Constanta, str. Prelungirea Mesterul Manole,Nr.10. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra pot fi transferate catre oricare dintre partenerii nostri din urmatoarele state, in vederea incheierii unui contract de munca, efectuarii formalitatilor de imbarcare sau debarcare, precum si pentru organizarea transportului dumneavoastra: Grecia, Germania, Suedia, Marea Britanie, Hong Kong.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Observatie:

* orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct.